skip to Main Content

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Een bijzondere dag in jullie leven….  En hoe leuk is het om deze dag later nog heel vaak te kunnen herbeleven.  Jullie mooie, waardevolle, grappige liefdevolle momenten vangen in beeld? Ook voor bruidsfotografie kun je terecht bij ‘Door Linda’s Lens’!

Door Linda's Lens Bruidsfotografie Groningen

Hoe gaat Door Linda’s Lens te werk?

Ruim voor jullie bruiloft maken we een afspraak. Om elkaar te leren kennen, maar ook om jullie wensen te bespreken. Misschien hebben jullie zelf al ideeën voor een mooie locatie voor de fotoshoot. Een plek waar jullie bijzondere herinneringen aan hebben, of gewoon een plek die jullie allebei lief is. Twijfelen jullie nog of helemaal geen idee? Ik adviseer jullie graag over mooie en unieke plekjes. Jullie kunnen dan zelf kijken of dit bij jullie past.

Tijdens jullie trouwdag doe ik mijn uiterste best om een ongedwongen sfeer te creëren.  Voor mij als fotograaf is het erg belangrijk dat jullie je dan op je gemak voelen en jezelf kunnen zijn. Zo maken we samen ongedwongen, spontane & pure foto’s.

Creatieve, mooie beelden door samenwerking

Twee zien meer dan één. Door jullie grote dag vanuit verschillende invalshoeken vast te leggen, krijg je creatievere beelden. Dat is de reden waarom ik samen aanwezig zal zijn met Janette van ‘Fotokunst Janette Hamminga’.

Voor een mooie weergave  van jullie dag is het voor mij prettig om in ieder geval 6 uren aanwezig te zijn. Daarom beginnen mijn pakketten bij 6 uren fotografie. Daarbij krijg je standaard een Fine Art album cadeau! Uiteraard is het ook mogelijk om voor jullie een pakket op maat te maken. Voor uitgebreidere pakketten is het zinvol om contact met mij op te nemen.  Bij het aangeven van jullie wensen met betrekking tot jullie bruidsfotografie, zal ik voor jullie een pakket op maat samen stellen.

Voor meer informatie over mijn bruidsfotografie klik op onderstaande link of neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Back To Top