skip to Main Content

De geboorte van een nieuw leven, de kleine vingertjes en teentjes, het zachte babyhuidje, de lieve donshaartjes en dat schattige kleine neusje, dat beeld wil je het liefst zolang mogelijk vast houden. Het krijgen van een kindje is een heel bijzonder moment in een mensenleven. Door middel van newbornfotografie kun je tot in lengte van dagen dat bijzondere gevoel weer even heel dichtbij halen.

Door Linda's Lens Newbornfotografie Groningen

Voor newbornfotografie kun je uiteraard ook terecht bij ‘Door Linda’s Lens’. Daarvoor is het verstandig om tijdens de zwangerschap alvast contact met mij op te nemen. Ik noteer dan de uitgerekende datum in mijn agenda, zodat ik daar qua planning alvast rekening mee kan houden.
Als jullie kindje geboren is nemen jullie binnen enkele dagen contact met mij op, zodat we de definitieve newbornsessie in kunnen plannen. Bij voorkeur plan ik dit soort sessies als het kindje tussen de 4-14 dagen oud is. De eerste dagen, weet ik uit ervaring, kunnen best hectisch zijn.

De newbornsessie vindt plaats bij jullie of eventueel bij mij thuis, waar ik de beschikking heb over veel daglicht. Het is aan jullie als ouders wat jullie prettig vinden.
De ideale omstandigheden voor een newbornsessie zijn: een warme ruimte (tussen de 26-28 graden), een gevuld babybuikje en eventueel een warm badje voorafgaand aan de sessie. Op deze manier kan jullie kindje lekker in slaap vallen.
Belangrijk om te laten weten dat bij mij de veiligheid voorop staat en dat het ritme van jullie kindje bepalend is voor de newbornsessie. Ik neem dan ook alle tijd die nodig is voor het maken van mooie foto’s. Tussendoor is er alle ruimte om te voeden en te knuffelen, mocht dat nodig zijn.

Voorafgaand aan de newbornsessie ontvang je van mij een uitgebreide informatiebrief met wat jullie exact kunnen verwachten van de fotosessie, zodat ook jullie je daar op voor kunnen bereiden.

Na afloop van de sessie ontvang je een online gallery met de mooiste foto’s, waar je vervolgens een keuze uit kunt maken.

Back To Top