skip to Main Content

Een verjaardag, een bijzondere gelegenheid of gewoon zomaar een moment om jezelf, je kinderen of jullie gezin op een mooie manier vast te laten leggen? Of wil je misschien samen met je vriendinnen/vrienden een leuke spontane fotosessie boeken?

Portretfotografie…. ook dat kan bij ‘Door Linda’s Lens’. In overleg zoeken we naar een leuke locatie om de fotosessie plaats te laten vinden. Binnen of buiten in de natuur. Mocht het, in het geval van een buitensessie, op de betreffende dag heel erg slecht weer zijn, dan zoeken we samen een ander geschikt moment.

Voor een groeps- of gezinsportret is het mooi om de kleding qua kleur op elkaar af te stemmen. Voor zowel volwassenen als kinderen geldt: trek iets aan waarbij je je prettig voelt en waarin je je lekker kunt bewegen. Kleding onderstreept in zekere zin hoe je je voelt en dat zul je dan ook terug zien in de foto’s. Voorafgaand aan elke fotosessie, ontvang je van mij een uitgebreid stijl- en kledingadvies, waar je eventuele inspiratie uit kunt halen.

Van mij mag je verwachten dat ik de tijd neem voor de fotosessie en dat ik mijn best zal doen om een ongedwongen sfeer te creëren, waarbij jullie je op je gemak zullen voelen.

Na afloop van de sessie ontvang je een online gallery met de mooiste foto’s, waar je vervolgens een keuze uit kunt maken.

Back To Top