skip to Main Content

Hoera! Er is een kindje onderweg en jullie overwegen om dit bijzondere moment vast te laten leggen. Zwangerschapsfotografie… dat kan bij ‘Door Linda’s Lens’.

Door Linda's Lens Zwangerschapsfotografie Groningen

In overleg bekijken we welke locatie voor de fotosessie het beste op jullie wensen aansluit. Dit kan een binnen locatie zijn of eventueel een mooie locatie buiten in de natuur. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor jullie eigen inbreng en ideeën voor de fotografie. Als jullie je wensen van te voren aangeven, kunnen we de sessie daar volledig op afstemmen.
Dus hebben jullie zelf leuke ideeën, deel ze met mij.

Voorafgaand aan de zwangerschapsreportage is het zinvol om na te denken over de kleding die je gaat dragen. Het advies is om te kiezen voor kleding zonder drukke prints en teksten. Dit leidt vaak alleen maar af. Kies voor kleding waar jij je prettig bij voelt en waarbij je zwangere buik mooi uit komt. Voorafgaand aan elke fotosessie, ontvang je van mij een uitgebreid stijl- en kledingadvies, waar je eventuele inspiratie uit kunt halen.

Om variatie aan te brengen in de zwangerschapsreportage is het uiteraard ook mogelijk om foto’s te maken met broertjes, zusjes of samen met de aanstaande vader.

Na afloop van de sessie ontvang je een online gallery met de mooiste foto’s, waaruit je vervolgens een keuze kunt maken.

Back To Top