skip to Main Content

Welkom op mijn website! Mijn naam is Linda Bakker en ben de fotograaf achter ‘Door Linda’s Lens’. Geboren in Noord-Holland, getogen in Drenthe en sinds 2000 woon ik met heel veel plezier in het mooie Groningen. Samen met mijn man Jeroen en mijn twee zoontjes Tomas (9) en Jasper (6).

door-lindas-lens Linda2

In 2007 kreeg ik mijn eerste spiegelreflexcamera en vanaf dat moment is mijn interesse in de fotografie langzaam aangewakkerd. Eind 2012 kreeg ik de kans om het roer om te gooien en ben ik gestopt met mijn werk binnen de farmacie en ben ik gestart met een opleiding aan de Fotolocatie in Haren (Gr). En daarnaast heb ik diverse workshops gevolgd. En inmiddels is ook de stap gemaakt naar zelfstandig fotograaf.

Wat voor mij erg belangrijk is, is om mijzelf te blijven ontwikkelen. Zo ben ik in september 2015 gestart met een opleiding tot ‘Natuurlijk Licht Fotograaf’ en deze heb ik in maart 2016 succesvol af mogen ronden.

Mijn doel als Natuurlijk Licht Fotograaf is het vastleggen van bijzondere momenten die een verhaal vertellen. Het creëren van een tastbare herinnering waar je op een later moment met veel plezier naar terug kunt kijken.

Het liefst fotografeer ik op een mooie (buiten) locatie waar we gebruik kunnen maken van het natuurlijk daglicht. Voor mij is het erg belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat er op die manier de leukste spontane en ongedwongen foto’s kunnen worden gemaakt.
Je mag er dus vanuit gaan dat ik de tijd zal nemen voor jou/jullie tijdens een fotosessie, zodat we mooie beelden kunnen vastleggen.

Kijk gerust rond op mijn website om een idee te krijgen van mijn werk. En heel graag zie ik je een keer Door Linda’s Lens…

Is je interesse gewekt, heb je vragen of wil je misschien een fotosessie boeken? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op door een mailtje te sturen naar info@door-lindas-lens.nl of door te bellen naar 06-46178772.

 

Een greep uit de mooie Facebook recensies die ik onlangs van klanten mocht ontvangen:

13 januari 2016 -Claudia Scholte-

Als je een meedenkende, originele en kundige fotograaf zoekt: Linda! Ik ben heel blij met mijn eigen foto’s en telkens weer verwonderd over hoe mooi zij momenten kan vastleggen. Puur, ongedwongen en gericht op kwaliteit. En, belangrijk: ze stelt je op je gemak! Heel erg bedankt Linda!

22 december 2015 -Kirsten Tilstra-

Met onze twee zoontjes hebben we een ontzettend leuke (newborn) fotoshoot gehad en een mooie serie foto’s van ons gezin en de jongens gekregen!
Linda is een ontspannen fotografe met veel ideeën en een fijn persoon om in huis te hebben. Ondanks de krampjes van de kleine man, hebben we wel de foto’s waar we vooraf op gehoopt hadden!

18 december -Mathilde Brugge-Smit-

Door Linda’s Lens is een aanrader, door haar persoonlijke manier van werken. Ze is heel gezellig en kan zich goed verplaatsen in de ander, zowel kinderen als volwassenen. Is super enthousiast en komt afspraken na. Bedankt Linda!

18 november 2015 -Jeanet Veenstra Venema-

De Newbornshoot gewonnen via de site zwanger in Groningen. Dinsdag 10 november is linda bij ons geweest voor de shoot. We hebben een leuke gezellige ontspannen shoot gehad. Linda was erg rustig en stond ook open voor onze ideeën
En de foto’s die we hebben ontvangen zijn prachtig!! …
Super bedankt!

21 mei 2015 -Joleyn ter Wee-

We zijn erg blij met de foto’s van ons zoontje. Linda neemt rustig de tijd voor het maken van de foto’s en werkt met je samen om tot een mooi resultaat te komen. Een aanrader!

15 mei 2015 -Karen Bakker-Smid-

Een aanrader voor iedereen die zwanger is: een mooie fotoshoot doen met Linda! Zij is professioneel, erg leuk om mee samen te werken, ze heeft originele en creatieve ideeën en ze geeft goede tips! Het resultaat: prachtige foto’s en een super mooi aandenken aan je zwangerschap! Linda nogmaals bedankt!!!

Back To Top